AK Parti'den önemli açıklamalar: Memur, emekli maaşları ve asgari ücret...

AK Parti'den önemli açıklamalar: Memur, emekli maaşları ve  asgari ücret...
Asgari ücret ile memur ve emekli maaşlarına yapılacak zamlara yönelik AK Parti Grup Başkanvekili Emin Akbaşoğlu'ndan son dakika açıklamaları geldi. Akbaşoğlu ayrıca çalışan-çalışmayan tüm emeklilere 5 bin TL ikramiye düzenlemesinin müjdesini verdi.

TBMM Genel Kurulunda, gündeme dair söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu 2024 yılı memur, emekli maaşları ve asgari ücrete ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Herkese 5 bin liralık ikramiye

Akbaşoğlu, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda görüşmeleri devam eden ekonomiye ilişkin düzenlemeleri içeren kanun teklifinin görüşmelerinde verecekleri önergeyle, 5 bin liralık ikramiye ödenmesi konusunda çalışan-çalışmayan emekli ayrımını ortadan kaldıracaklarını bildirdi.

EMEKLİ VE MEMURLARA DÜZENLEME

Akbaşoğlu ayrıca, "Yılbaşında da emeklilerimizle, çalışanlarımızla ve memurlarımızla ilgili gerekli düzenlemeleri de inşallah maaş artışları noktasında en güzel şekliyle ortaya koyacağız, bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
10 Yorum