Yapı Kredi Bankası Temmuz'da da yaptı yapacağını! Memur ve kadrolu işçilere 47 bin 700 lira ödeyecek

Yapı Kredi Bankası Temmuz'da da yaptı yapacağını! Memur ve kadrolu işçilere 47 bin 700 lira ödeyecek
Memur, sözleşmeli memur ve kadrolu işçiler için sevindirici haber! Yapı Kredi Bankası, 47 bin 700 lira tutarındaki promosyonla yine yüzleri güldürüyor. İşte banka maaş promosyon anlaşmanın detayları...

Temmuz ayı, memur ve işçiler için promosyonlarla dolu bir ay olmaya devam ediyor. Maaşlara yapılan zamlar sınırlı kalırken, rekor promosyon ödemeleri çalışanlara ilaç gibi geliyor. Yapı Kredi Bankası, memur ve kadrolu işçilere 47 bin 700 TL promosyon ödemesi yapacağını duyurdu.

ÇALIŞANLARA 47 BİN 700 TL PROMOSYON

Son olarak dün mutabakata varılan Belediye çalışanlarına yönelik promosyon ihalesinde rekor zamma imzalar atıldı. Gün gün açıklanan rekor promosyon anlaşmalarına Adana Yüreğir Belediyesi de dahil oldu. Çalışan maaş ihalelerinin genel olarak kazananı olan Yapı Kredi verdiği teklif ile Yüreğir Belediyesi personeline 47 bin 700 lira promosyon ödemesi yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.