Memur-Sen Üyelerine %4 Akaryakıt İndirimi Müjdesi!

Memur-Sen Üyelerine %4 Akaryakıt İndirimi Müjdesi!
Memur-Sen Konfederasyonu, Türkiye Petrolleri (TP) ile yaptığı anlaşma sonucunda üyelerine ve yakınlarına %4 oranında indirimli akaryakıt imkanı sağladı. Anlaşma detayları ve aktivasyon süreci aşağıda belirtilmiştir.

İndirim Detayları ve Başvuru Süreci:

Memur-Sen üyeleri, çalışanları ve yakınları, Türkiye Petrolleri istasyonlarından %4 indirimle akaryakıt alabilecekler. İndirim kodu 1290 olarak belirlenmiştir.

Başvuru ve indirim aktivasyonu için aşağıdaki adımlar izlenmelidir:

  1. Başvuru Formu: Ekteki QR kodunu tarayarak ya da bu linke tıklayarak başvuru formunu doldurun. Masaüstü bilgisayar üzerinden başvurmanız tavsiye edilir. Cep telefonu ile başvurmak isterseniz, tarayıcı ayarlarınızdan açılır pencere engelleme seçeneğini kapatmanız gerekmektedir.

  2. İstasyon Lokasyonları: Türkiye Petrolleri istasyonlarına buradan ulaşabilirsiniz.

  3. Kredi Kartı Entegrasyonu: Başvuru sırasında kredi kartı entegrasyonu zorunludur. Sistem, nakit alımlarda çalışmamaktadır. Kart entegrasyonu tamamlandığında, yakıt alım işlemleri sırasında %4 indirim otomatik olarak uygulanacaktır.

Sistem Nasıl Çalışır?

  1. İstasyonlarda, pompa görevlisine aracınızda SMS onaylı FILOTECH taşıt tanıma sistemi olduğunu belirtin.
  2. Plaka pompaya yazıldığında telefonunuza gelen SMS linkine tıklayarak yakıt alımına onay verin. Onay verilmediğinde pompa çalışmaz.
  3. Onay sonrası pompa çalışır, güncel akaryakıt fiyatı ekranda görünür, ve yakıt alımı gerçekleştirilir.
  4. Kredi kartınızdan çekim %4 indirimli yapılır ve bloke işlemi gerçekleştirilir. Yakıt alımından sonra 24 saat içinde bloke kaldırılır.

Kredi Kartı Tanımlayamayanlar İçin:

Kredi kartı tanımlayamayan müşteriler, bu linke tıklayarak cep telefonu numarası ve SMS ile gelen geçici şifre ile giriş yaparak, yeni bir şifre belirleyip kart entegrasyonunu gerçekleştirebilirler. Eğer talimat oluşturma butonu aktif değilse, tarayıcı ayarlarından pop-up engelleme seçeneğini kapatıp sayfayı yenileyin.

Notlar:

  • İndirim, LPG ürünleri için geçerli değildir.
  • İndirim oranı, EPDK müdahaleleri ile değişkenlik gösterebilir.
  • İndirim, günlük akaryakıt fiyatları üzerinden yapılır ve 3 yıl süreyle geçerlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.