O İllerde Çalışan İşçilere Sevinçli Haber: Ocak Ayında Maaşlara EK Zam Müjdesi!

O İllerde Çalışan İşçilere Sevinçli Haber: Ocak Ayında Maaşlara EK Zam Müjdesi!
Ülke genelinde, 2024 yılının Ocak ayı itibarıyla birçok belediye, maaşlarda gerçekleştirdikleri ek zamlarla işçileri sevince boğdu.

Toplu iş sözleşmesi kapsamında yapılan ek protokollerle birlikte, 10 farklı ildeki belediyeler, işçi maaşlarında önemli iyileştirmeler sağladı ve ek zam öngören sözleşmelere imza attı.

10 İLDE, İŞÇİ MAAŞLARINA EK ZAM YAPILACAK!

Zonguldak Gökçebey Belediyesinde işçilere yüzde 55 zam yapıldı. TİS görüşmeleri kapsamında Gökçebey Belediyesi şirketi Gök-Bel Ltd.Şti. çalışanlarına 2024 yılı için yüzde 55 zam yapıldı.

Van'ın Muradiye ilçesinde Belediye tarafından çalışmalar sürdürülürken yeni toplu iş sözleşmesi imzalanarak işçi maaşlarına iyileştirme yapıldı.

Düzce Beyköy Belediyesi işçilerin toplu iş sözleşmeleri için gereken adımı attı. Beyköy Belediyesi ve Hizmet-İş sendikası arasında zam oranının yüzde 80 olduğu bir işçi sözleşmesi imzalandı.

Denizli'de Tavas Belediyesi, toplu iş sözleşmesinden işçilere yüzde 110'a kadar zam yapılacak.

Tokat Sulusaray Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı.

Kayseri Yazıhüyük Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası Kayseri Şube Başkanlığının yetkili olduğu Yazıhüyük Personel LTD ŞTİ'de toplu iş sözleşmesi imza altına alındı.

Konya Tuzlukçu Belediyesi ile Disk Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. imzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında belediye şirket işçilerine sendika hakları ve maaşlarında ek iyileştirme yapıldı.

Yalova Kaytazdere Belediyesi şirketi ile Hizmet-İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanlığı arasında devam eden Toplu-İş sözleşmesinde taraflar arasında anlaşma sağlanarak bu gün imzalar atıldı. Buna göre yüzde 130 zamla işçilerin en düşük maaşı 32.000-TL olarak belirlenmiştir.

Mardin Savur Belediyesinde toplu iş sözleşmesi imzalandı. İmzalanan sözleşmeyle işçilerin haklarının korundu.

Nevşehir Belediyesi ve HAK-İŞ’e bağlı Hizmet İş Sendikası arasında toplu iş sözleşmesi imzalandı. Sözleşmeye göre personelinin maaşları yüzde 70 oranında arttırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.