Sürekli İşçilere Ek Zam Yapıldı: Maaşlara Refah Payı Eklenecek

Sürekli İşçilere Ek Zam Yapıldı: Maaşlara Refah Payı Eklenecek
Toplu sözleşme kapsamında daimi işçi maaşlarında iyileştirmeyi içeren ek protokoller imzalanmaya devam ediyor. Yüksek enflasyondan dolayı yapılan ek protokolle işçilerin yüzü gülecek ve maaşlara refah payı eklenecek.

Trabzon, Kütahya ve Kırıkkale Belediyelerindeki sözleşmeli ve kadrolu işçilere zam geliyor.

Kırıkkale Belediyesi, kadrolu işçilerin maaşına yüzde 50 oranında ek zam yaptı. Ek protokolle belediye kadrolu işçilerinin 610 TL olan yevmiyesine yüzde 50 oranında zam yaparak 910 TL’ye yükselti. Buna göre en düşük kadrolu işçi maaşı 29.250 oldu.

Kütahya Belediyesi, daimi işçi maaşlarında iyileştirme sağlayan ek protokolü imzaladı. Söz konusu protokolle 1 Ocak 2024 tarihinden itibaren 27-28 bin lira civarındaki ücretler, yüzde 40 artırarak 39-40 bin liraya yükseltildi.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi de Ocak ayı içinde, hem kadrolu hem de sözleşmeli işçi maaşlarına refah payı eklenerek bir artış yapılacağını duyurdu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum