İl ve ilçe milli eğitim müdürünün bu olaylardan haberi var mı?

İl ve ilçe milli eğitim müdürünün bu olaylardan haberi  var mı?
Eskişehir Sivrihisar ilçesinde Fahri Keskin Fen Lisesi Pansiyonunda 4 öğrencinin bir erkek öğrenciye işkence yaptıkları, ayrıca aynı pansiyondaki bir kız öğrencinin 3 gün arayla intihara kalkıştığı iddia edildi

Lise Pansiyonunda yaşananlar çocuklarını yurtlara/pansiyonlara teslim eden anne ve babaları kaygılandıracak türden. Akıl almaz olayın yaşandığı yer Sivrihisar Fahri Keskin Fen Lisesi Pansiyonu olduğu iddia ediliyor. İlk olay, aynı yurtta kalan erkek öğrencilerin bir erkek öğrenciyi odaya kapatılarak feci şekilde dövdüğü, diğer olayın ise yine aynı pansiyonda kalan kız öğrencinin 3 gün arayla intihar girişiminde bulunduğu ileri sürüldü..

PANSİYONDA ERKEK ÖĞRENCİYE İŞKENCE

Sivrihisar Fahri Keskin Fen Lisesi Pansiyonunda bir erkek öğrenci, aynı yurtta kalan 4 öğrenci tarafından bir odaya kapatıldı. Bu 4 öğrencinin, genç liseliyi burada feci şekilde döverek, ona işkence yaptıkları iddia ediliyor. Pansiyonda işkence ve dayağa maruz kalan öğrenci yaşadığı dehşet anlarını okul yönetimine değil de ailesine anlattı. Çocuklarının yaşadığı bu olay karşısında büyük üzüntü ve öfke duyan anne baba konuyu yargıya taşıdı.

KIZ ÖĞRENCİ BİLEKLERİNİ KESTİ / HAP İÇTİ!

Aynı pansiyonda kalan 11’nci sınıfta okuyan bir kız öğrenci 3 gün arayla iki intihar girişiminde bulundu. Önce bileklerini kesen kız öğrenci, üç gün sonra çok sayıda hap içerek, ölmek istedi. Çok kustuğu için pansiyondaki arkadaşları tarafından okul yönetimine götürülen kız öğrenci hastaneye kaldırıldı. Midesi yıkanarak, sağlığına kavuşturuldu. Hastanede bileklerindeki kesiklerde fark edildi. Bu iki olayla ilgili soruşturma açıldığı öğrenildi.

haberes.com.tr

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum