Müdür yardımcısı, MEB'de il müdürü oldu!

Müdür yardımcısı, MEB'de il müdürü oldu!
Geçtiğimiz günlerde de sitemizde de haberini yapmış olduğumuz Sinop İl Milli Eğitim Müdürü Ercan Yıldız görevden alınarak, başka bir göreve atandı. Peki yeni Sinop il müdürü kim oldu?

Erzurum Milli Eğitim Müdürü iken 2018 yılında Sinop İl Müdürü olan Ercan Yıldız, MEB Daire Başkanı olarak atandı.

Ercan Yıldız'dan boşalan koltuğa ise Eskişehir İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Osman Cebeci atandı.

ERCAN YILDIZ KİMDİR?

1974 yılında dünyaya gelen Ercan Yıldız ilkokul, ortaokul ve liseyi Hatay İskenderun´da okudu.1992 yılında yerleştiği Dicle Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik anabilim dalından 1996 yılında mezun olup aynı yıl Mardin İli Midyat İlçesi Fatih İlköğretim Okulu´na ataması yapıldı. Uzun yıllar resmi ve özel eğitim-öğretim kurumlarında öğretmenlik ve yöneticilik yaptı.

Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kayseri İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde İl Müdür Yardımcısı olarak görev yaptıktan sonra 2016 mayıs adında Erzurum´a İl Milli Eğitim Müdürü olarak görevlendirildi. 4 Eylül 2018 tarihi itibariyle Sinop İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini ifa etmekte olup, evli ve üç çocuk babasıdır. Orta düzeyde Arapça biliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.