Öğretmenlik Meslek Kanununda, şube müdürleri için SON DAKİKA gelişme!

Öğretmenlik Meslek Kanununda, şube müdürleri için SON DAKİKA gelişme!
Öğretmenlik Mesleği Kanunu Teklifi bugün TBMM Başkanlığına sunuldu. Ancak taslak metinde şube müdürlerinin beklentileri yer almadı. Konuya ilişkin yeni açıklamalarda bulunan Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir KAZAK, yeni girişimlerde bulunduklarını bildirdi.

Öğretmenlik Mesleği Kanununda umduğunu bulamayan şube müdürleri hakkında yeni gelişme! Son dakika açıklaması Liyakat-Sen'den geldi. Genel Başkanı Emir KAZAK, şube müdürleri, ilçe müdürleri ve eğitim müfettişleri için yarın acil eylem planı açıklayacaklarını belirti..

İşte Genel Başkan Sayın Emir Kazak'ın şube müdürlerini ilgilendiren açıklamaları;

" Şube Müdürlerimiz il/ilçe müdürlerimiz ile Eğitim Müfettişlerimizin ÖMK'na dahil edilmesi için Liyakat -Sen olarak acil eylem planımızı açıklıyoruz. ÖMK mağduru herkesi yarin ki ortak eylem planına destek olmaya davet ediyoruz.

ÖMK Teklifi bugün itibariyle TBMM Başkanlığına sunulmuştur Sayın Bakanımız Yusuf Tekin, şube müdürlerimizin özlük haklarıyla ilgili fonlama sorunu nu aşamamış olsada henüz geç kalmış sayılmayız. Kanuna eklenmesi için bugünden itibaren girişimlerimizi sürdüreceğiz

- ÖMK'ya eklenmesi için TBMM MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU'ndan resmi yazımızla telepde bulunulacaktır
- MİLLİ EĞİTİM KÜLTÜR GENÇLİK VE SPOR KOMİSYONU Başkan ve üyelerine toplu mail atılacaktır
- Yarın saat:20.00 de hastag çalışması yapılacaktır

Detaylar; https://liyakatsen.org.tr yayınlanacak olmakla birlikte, yapılacak olan mail ve hastag çalışmasına başta şube müdürlerimiz olmak üzere sendikalı/ sendikasız il/ilçe müdürlerimizle eğitim müfettişlerimizi de davet ediyoruz. "

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
11 Yorum