Okul Müdürü Bu Sözleriyle Kimi İma Etti?

Okul Müdürü Bu Sözleriyle Kimi İma Etti?
Muğla Dalaman Anaokulu tarafından Cumhuriyet’in 100. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen programda konuşan Okul Müdürü Uğur Akın Şahin'in sözleri gündeme bomba gibi düştü.

Dalaman Anaokulu Müdürü Uğur Akın Şahin, 100. Yıl etkinlikleri çerçevesinde okulunda düzenlenen programda açılışı yardımcı hizmetler sınıfı personeli ile yaparak onları onore etti. Müdür Şahin'in serginin açılışında söylediği sözler ise gündeme damgasını vurdu...

Anaokulu Müdürü Uğur Akın Şahin'in kendi okulunda düzenlediği Cumhuriyet Defilesi ve Resim Sergisinin açılışında dikkat çeken sözleri şöyle:

“Dünyanın en kültürel okulunda düzenlediğimiz açılışımıza hepiniz hoş geldiniz. Sergi ve defilemizin hazırlanmasında emeği geçen bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum.

Bugün protokolümüz ve bizler ön planda faaliyetlerimizi yaparken, işin en zor kısmı mutfak tarafı, kısacası arkamızı toparlayan bütün arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve açılış için makasları yardımcı hizmetler personelime bırakıyorum. Bugünün protokolü okulumuzun yardımcı hizmetler personelidir, onların kestiği kurdele, kurdele kesenlerin hepsinden hayırlıdır.

SÖZ MECLİSTEN DIŞARI MUĞLA’DAN İÇERİ. BİRÇOK KURDELE KESENDEN MEMLEKETİMİZE DAHA HAYIRLI İŞLER YAPTIKLARI ORTADADIR”

muglagazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum