Okul Müdürü Mehmet Toğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu

Okul Müdürü Mehmet Toğrul, İlçe Milli Eğitim Müdürü Oldu
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Kastamonu'nun Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Mehmet Toğrul, görevine başladı.

27 Nisan 2017'den bu yana bu görevi sürdüren Sıtkı Murat Demirci, 2024-2025 eğitim-öğretim yılı itibarıyla yer değişikliğiyle görevini devretti.

Demirci'nin yerine, 11 Eylül 2024'te Tosya'daki görevi devralan Mehmet Toğrul, 13 Eylül 2024 itibarıyla Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştı ve bugün itibarıyla resmen göreve başladı.

Mehmet Toğrul Kimdir?

1978 yılında Kastamonu'nun Tosya ilçesi Küçükkızılca Köyü'nde doğan Mehmet Toğrul, ilk ve orta öğrenimini Tosya'da tamamladı. 1995 yılında Tosya İmam Hatip Lisesi'nden mezun olduktan sonra, Atatürk Üniversitesi Erzincan Eğitim Fakültesi'nde sınıf öğretmenliği okudu. Lisans eğitimini Erzincan'da tamamlayan Toğrul, 2001 yılında Şırnak'ın İdil ilçesinde Müdür Yetkili Öğretmen olarak göreve başladı. Ardından Tosya'da farklı okullarda öğretmen ve müdür olarak görev yaptı. 2014 yılında Tosya Yavuz Selim İlkokulu Müdürü olarak atandı ve 8 yıl boyunca bu görevi sürdürdü. Sonrasında Tosya Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak görev yapan Toğrul, Millî Eğitim Bakanlığı tarafından Tosya İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Mehmet Toğrul, evli ve üç çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum