SON DAKİKA ŞUBE MÜDÜRÜ HABERİ: Yusuf Tekin'den şube müdürleri hakkında açıklama

SON DAKİKA ŞUBE MÜDÜRÜ HABERİ: Yusuf Tekin'den şube müdürleri hakkında açıklama
Öğretmenlik Meslek Kanunu ile özlük haklarında iyileştirme beklentisi içinde olan milli eğitim şube müdürleri hakkında MEB'den açıklama geldi.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in, tüm eğitim sendikalarının genel başkanlarını davet ettiği toplantı bugün gerçekleşti. Toplantıda şube müdürü ve şeflerin Öğretmenlik Meslek Kanununda beklentileri, Bakan Yusuf Tekin'e iletildi.

Konuya ilişkin açıklamalarda bulunan Liyakat-Sen Genel Başkanı Emir KAZAK şunları söyledi;

ŞUBE MÜDÜRÜ VE ŞEFLERİN TALEPLERİ MEB'E SUNULDU

"Milli Eğitim Bakanımız sayın Yusuf TEKİN'İN Sendikalarla yaptığı toplantıda gündeme getirdiğimiz konulardan biriside şube müdürlerimizin ve şeflerimizin özlük haklarıydı."

ŞUBE MÜDÜRÜ VE MÜFETTİŞLERİN ÖZLÜK HAKLARINDA SON DURUM

"Milli Eğitim Bakanlığımızın il ilçe müdürlerinin şube müdürlerinin,eğitim müfettişlerinin özlük haklarının iyileştirilmesine yönelik yoğun çalışma içerisinde olmasına rağmen yakın zamanda bir iyileştirilmenin maliye bakanlığı kaynaklı olarak mümkün görünmediği belirtilmiştir."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
9 Yorum