Ağustos Ayında Maaş Promosyonlarında Yeni Gelişme: 50.600 TL’ye Kadar Çıktı!

Ağustos Ayında Maaş Promosyonlarında Yeni Gelişme: 50.600 TL’ye Kadar Çıktı!
Ağustos ayının sonlarına yaklaşırken, maaş promosyonlarına dair yapılan yeni anlaşmalar ve gelişmeler dikkat çekmeye devam ediyor. Özellikle emekliler ve çalışanlar, bankalarla yapılan bu promosyon anlaşmalarını yakından takip ediyor.

Çeşitli kurumlar, belediyeler, müdürlükler, işyerleri ve üniversitelerde çalışan personel de bu süreçteki gelişmeleri merakla izliyor.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden 50.600 TL’lik Promosyon

Ağustos ayında Milli Eğitim Müdürlükleri, maaş promosyonlarına ilişkin bilgilendirmelerini sürdürüyor. Bu kapsamda, Denizli Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, maaş ödeme protokolü için yaptığı anlaşmayı duyurdu. Yapılan açıklamaya göre, Akbank Şubesi ile imzalanan protokol çerçevesinde, müdürlüğe bağlı okul ve kurum personeline 50.600 TL tutarında promosyon ödemesi yapılacak.

Kale İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün sosyal medya hesabından yapılan duyuruda, "Kale İlçe MEM ve Tavas Akbank Şubesi arasında promosyon anlaşması imzalandı. Promosyon kapsamında memur, öğretmen ve yardımcı personelimize, müdürlük personeli için 36 aylık ödeme peşin olarak 50.600 TL olarak yapılacaktır. Katkı sunan herkese teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.