Tunceli'de korkunç kaza! İlçe Milli Eğitim Müdürü ve oğlu feci kazada...

Tunceli'de korkunç kaza! İlçe Milli Eğitim Müdürü ve oğlu feci kazada...
Tunceli'nin Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Kaflı'nın (45) kullandığı araç, kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Yükseköğretim Kurumları Sınavı'ndan (YKS) dönüş yolunda gerçekleşen trafik kazasında ilçe müdürü ile beraber dört kişinin yaralandığı

Hozat İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Kaflı yönetimindeki kamyonet akşam saatlerinde, sürücüsünün direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu Tunceli- Hozat karayolunda şarampole yuvarlandı.

Yükseköğretim Kurumları Sınavı dönüşü gerçekleştiği bildirilen kazada, Kaflı ile oğlu Egemen ve 2 öğrencisi yaralanırken, ihbarla bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Müdür Kaflı ve diğer yaralılar, ilk müdahalenin ardından Tunceli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı.

Oğlu ve 2 öğrencisini kent merkezindeki YKS sınavına götürdüğü ve dönüş yolunda kaza yaptığı öğrenilen Müdür Kaflı'nın vücudunda kırıklar olduğu, diğer yaralıların ise hayati tehlikelerinin olmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.