Son Dakika: Kırıkkale, İstanbul, Erzurum ve Bursa'ya Yeni İl Müdürü Atandı

Son Dakika: Kırıkkale, İstanbul, Erzurum ve Bursa'ya Yeni İl Müdürü Atandı
Tarım ve Orman Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığında dört il müdürü ataması gerçekleştirildi. Kırıkkale, İstanbul, Erzurum ve Bursa illerine yapılan yeni atamalar şu şekildedir:

Birçok bakanlıkta görevden alma ve atamalar sürüyor. Tarım ve Orman Bakanlığı, İçişleri Bakanlığı ve Kültür ve Turizm Bakanlığında 4 il müdürü ataması gerçekleştirildi. Kırıkkale, İstanbul, Erzurum ve Bursa illerine yeni müdürler atandı. Üç bakanlığı kapsayan bu atamalar aşağıdaki gibidir:

İl Göç İdaresi'ne Yeni Müdür

Kırıkkale İl Göç İdaresi Müdürlüğünde bayrak değişimi yaşandı. Uzun yıllar bu görevde bulunan Mesut Erdoğan'ın görevden ayrılmasıyla boşalan pozisyona Abdullah Turgut atandı.

Tarım İl Müdürü Görevden Alındı!

Uzun yıllardır İstanbul Tarım ve Orman İl Müdürlüğü görevini yürüten Ahmet Yavuz Karaca, sessiz sedasız görevden alındı. Karaca'nın yerine Yalova Tarım ve Orman İl Müdürü Suat Parıldar getirildi.

Kültür ve Turizm İl Müdürü Ataması!

Milli Eğitim Bakanlığı Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğünde Şube Müdürü olarak çalışan Ahmet Yer, Erzurum İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine atandı.

Göç İdaresi İl Müdürü Haşim Özcan Oldu

Yaklaşık 10 yıldır Erzurum'da Göç İdaresi İl Müdürlüğü görevinde bulunan Haşim Özcan, İçişleri Bakanlığı kararnamesi ile Bursa Göç İdaresi İl Müdürü olarak atandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.