Sağlık Personeli Covid-19 İle Mücadele Ederken Unvan Değişikliği Sınavına Nasıl Çalışsın?

Sağlık Personeli Covid-19 İle Mücadele Ederken Unvan Değişikliği Sınavına Nasıl Çalışsın?
Sağlık Çalışanları, uzun zamandır beklediği unvan değişikliği sınavına büyük umutlarla başvurusunu yaptı, 4 Ekim tarihinde yapılacak.

Ülkemiz zor ve sıkıntılı bir süreçten geçiyor,sağlık çalışanları da bu zorlu süreçte önsaf da kahramanca mücadelesini verdi ve vermeye devam ediyor. Dünyayı etkisi altına alan Pandemi (Covid-19) salgını sürecinde, ünvan ve branş ayrımı gözetmeksizin SAĞLIK ORDUSU olarak görev yapan sağlık personelleri, ruhsal ve fiziksel yorgunluklar ile birlikte ailelerini, çocuklarını ve sevdiklerini arkalarında bırakarak ülkemiz için canla başla çalışmaya devam ediyorlar. Sürecin uzamasıyla beraber olumsuz etkilenme sebebi ile sağlık çalışanları sınav konsantresini kaybetmiş, motivasyonları tamamen kayboldu. Özellikle başarılı olamama düşüncesi morallerinin ve psikolojilerinin bozulmasina sebep oldu.

Kritik günlerden geçerken aynı zamanda da ilerleyen zaman diliminde sınava hazırlanacak hiç vakit bulamadılar bu durumda sağlık personellerini sınava girdirme çabası bizleri hiç anlamamaktır diye seslenişte bulunmaktadırlar. Sağlık Bakanlığınca yapılacak olan mevzuat değişikliği ile 1 (bir) defalığına mahsus olmak üzere, sınava başvuruda bulunmuş olan sağlık personellerine, mezuniyet alanlarına uygun kadrolara sınavsız unvan değişikliği ile atamalarının yapılması sahanın beklentileri arasında.

Sosyal medyada bir araya gelen sağlık çalışanları Sayın Cumhurbaşkanına seslenerek; "Başkanım; Canını dişine takan biz Sağlık personellerine, sınav için başvuruda bulunmuş personellerin talep ettikleri kadrolara geçmelerini talep etmekteyiz. Sağlık Bakanlığı personelleri olarak bize vereceğiniz müjdeli haberi beklemekte, şükranlarımızı sunmaktayız. Saygılarımızla." mesajını ilettiler

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum