BİNALİ YILDIRIM'DAN TAŞERON AÇIKLAMASI!

İBB'DE YÜZDE %70 KURALINA TAKILAN KİRALIK ARAÇ ŞOFÖRLERİ VE DİĞER ÇALIŞANLAR İŞÇİLER İÇİN AK PARTİ İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SAYIN BİNALİ YILDIRIM AÇIKLAMADA BULUNDU! "BU HAKSIZLIK GİDERİLECEK" DEDİ! İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı Binali Yıldırım, iftar programında taşeron işçilerle ilgili önemli iki açıklamada bulundu. İşte o açıklama!

SAYIN BİNALİ YILDIRIM'DAN TAŞERON AÇIKLAMASI!
İftar programında kürsüye çıkan Sayın Binali Yıldırım, yaptığı konuşmada taşeron meselesine değindi ve "Bir İstanbul Büyükşehir Belediyesinde 84 bin çalışan var. Bunlardan birçoğu sözleşmeye geçti, bir kısmı taşerondan KHK ile benim başbakanlığım dönemimde çıkardığımız bir kanunla kadroya geçtiler.

"Ancak yüzde %30 - %70 hesabından dolayı bazı arkadaşlarımız bu haktan yararlanamadı. Size burada söz veriyorum, böyle adaletsizlik olmaz, aynı iş yerinde çalışanları farklı bir muameleye tabi tutulması olmaz. Bu haksızlık giderilecek" Diyerek sözlerine devam etti.

Bu KHK ile geçenlerin biliyorsunuz, enflasyon farkı verilmiyor idi, o zaman belediye başkanlarımıza söyledik, dedik ki bu arkadaşlarımızı hakkıdır, nihayet bir karar alındı, o kararda 635 lira ücretlerine ilave olacak, bunun bazıları uygulanıyor, bazıları uygulanmıyor. Buradan yönetici arkadaşlara ve sendika başkanlarımıza çağrı yapmak istiyorum. "Buradaki dengesizlikleri bir an önce düzeltin ve çalışanlarımızın hakkını bir an önce verin diyorum" dedi.

SAYIN BİNALİ YILDIRIM BAŞKANIMIZA İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDE ÇALIŞAN KİRALIK ARAÇ ŞOFÖRLERİ OLARAK TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Levent BAŞ Arşivi