Ali Yalçın'dan öğretmenlere ilave teşvik, ek ders ücretine zam, sözleşmeli öğretmenliğe son verilsin açıklaması

Ali Yalçın'dan öğretmenlere ilave teşvik, ek ders ücretine zam, sözleşmeli öğretmenliğe son verilsin açıklaması
Eğitim-Bir-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, sözleşmeli ve ücretli öğretmenliğe son verilmesi, öğretmen atamalarında mülakatın kaldırılması, istihdamda güçlük çekilen bölgelerde görev yapan eğitim çalışanlarına ilave teşviklerin verilmesi, birim ek ders ücreti miktarının artırılması..

Ali Yalçın, ilk olarak, Eğitim-Bir-Sen Genel Başkan Yardımcısı Ramazan Çakırcı ile birlikte, Ankara 3 No’lu Şube Kadınlar Komisyonu yöneticiler toplantısı ve divan toplantısına,  ardından Samsun 1 No’lu Şube’nin ve Amasya Şubesi’nin il divan toplantısına katıldı. Yalçın, Genel Başkan Yardımcısı Şükrü Kolukısa’nın da iştirak ettiği toplantılarda, eğitim gündemine ve sendikal çalışmalara ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Sorunların çözümünün sağlanması için var gücümüzle çalışıyoruz

Genel Başkan Ali Yalçın, sözleşmeli ve ücretli öğretmenliğe son verilmesi, öğretmen atamalarında mülakatın kaldırılması, istihdamda güçlük çekilen bölgelerde görev yapan eğitim çalışanlarına ilave teşviklerin verilmesi, birim ek ders ücreti miktarının artırılması, öğretmenleri şiddete karşı koruyacak bir yasal düzenlemenin çıkarılması, öğretmenlerin yer değişikliği taleplerinin karşılanmamasının doğurduğu mağduriyetlerin giderilmesi, okullara ödenek ihtiyacının karşılanması, yardımcı personel açığı sorununun çözülmesi için şimdiye kadar olduğu, bundan sonra da çalışacaklarını, ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
4 Yorum