Eğitim Bir Sen'den Memurların Banka Promosyonlarının Güncellenmesi İçin Talep

Eğitim Bir Sen'den Memurların Banka Promosyonlarının Güncellenmesi İçin Talep
Memurların banka promosyonları güncellenmesi mümkün mü? 2021 de düşük maaş promosyonu yapan memurlar için revize ssöz konusu olabiir mi? Memur maaşlarına yapılan güncellemeler ve son dönem yaşanan gelişmeler memurlarla bankalar arasında yapılan önceki dönem promosyon anlaşmalarının güncellenmesini gündeme getirdi. Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 No'lu Şube Başkanlığı, Banka promosyon ihalesinin personel lehine revize edilmesi için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne müracaat etti.

Memur maaşlarına yapılan güncellemeler ve son dönem yaşanan gelişmeler memurlarla bankalar arasında yapılan önceki dönem promosyon anlaşmalarının güncellenmesini gündeme getirdi.

Eğitim-Bir-Sen Ankara 1 No'lu Şube Başkanlığı, Banka promosyon ihalesinin personel lehine revize edilmesi için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne müracaat etti.

Şube Başkanlığı tarafından yapılan açıklama şöyle:

BANKA PROMOSYON TUTARININ GÜNCELLENMESİ TALEBİNİ ANKARA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜNE İLETTİK…

Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğü Personelimizin, 14/04/ 2021 tarihinde 3 yıllığına imzalanmıştı.

Banka promosyon ihalesinin personel lehine revize edilmesi için Ankara İl Milli Eğitim Müdürlüğüne müracaatımızı yaptık.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.