Levent Kuruoğlu'ndan MEB'e 76. Madde Şube Müdürü Atama Tepkisi

Levent Kuruoğlu'ndan MEB'e 76. Madde Şube Müdürü Atama Tepkisi
Hürriyetçi Eğitim Sen Genel Başkanı Levent Kuruoğlu, Milli Eğitim Bakanlığındaki 76. Madde Şube Müdürü atamalarına tepki gösterdi.

SAYIN BAKAN KARAR ZAMANI LİYAKAT MI; 76. MADDE Mİ?

Her bakan değişikliği iyiye, değişime ve geleceğe dair umuttur, ancak ülkemizde öyle olmadığı ve gelenin gideni arattığı bir dönem yaşıyoruz. Ziya Selçuk döneminde kesintiye uğrayan 76. Madde Şube Müdürü atamaları döneminizde hız kazanmış ve kendi üyesini bir üst göreve getirten sendikalar bunu alkışlarken diğer sendikalar neden bizim üyemiz değil diye sorgulamaktadır.

Hürriyetçi Eğitim Sen olarak bizde diyoruz ki: Sayın bakan liyakati hakkıyla uygulamak sizin görevinizdir. En yakın zamanda ya şube müdürlüğü görevde yükselme yazılı sınavıyla atama yapınız ya da rotasyonla yer değiştirme bekleyen şube müdürlerinin gidecekleri ilçelerin normlarını size göre evla adamlarınızla doldurmayı bir kenara bırakınız.

Levent Kuruoğlu

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum