MEB'de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması

MEB'de İlçe Milli Eğitim Müdürü Ataması
Şube müdürü Engin Gürcan, vekaleten yürüttüğü Malatya Doğanyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten atandı.

Vekaleten ilçe müdürü görevini yürüten Engin Gürcan'ın sosyal medya paylaşımı şöyle:

15/03/2022 Bugün itibariyle 30/06/2020 tarihinden buyana önce İlçe Milli Eğitim Şube müdürü daha sonra ilçe milli eğitim müdür vekili olarak çalıştığım Malatya Doğanyol İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne asaleten İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atandım.

Allah mahcup etmesin, başarılı çalışmalar nasip etsin, hayırlı ve uğurlu olsun inşallah.

Engin GÜRCAN Kimdir?

Milli Eğitim Müdürümüz Engin GÜRCAN 1975 yılında Malatya’da doğdu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Mersin´de tamamladı. Daha sonra Niğde Ömer Halis Demir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünü bitirdi. 1999 Yılında Van ili Bahçesaray İlçesi’nde öğretmenlik mesleğine başladı. 2000-2001 Yıllarında askerliğini de aynı yerde asker öğretmen olarak yaptı. 2002 Yılında eş durumu özrü ile Malatya İli Doğanşehir İlçesi Yolkoru ilköğretim okuluna Müdür yetkili sınıf öğretmeni olarak atandı. 2004 Yılında Müdür Yardımcılığı sınavını  kazanarak Müdür Yardımcısı olarak Doğanşehir İlçesi Sürgü ilköğretim okuluna atandı. 2009 yılında müdürlük sınavını Doğanşehir 1.si Malatya 6.sı olarak kazandı ve Malatya Yeşilyurt Ali Rıza Aydos İlköğretim Okuluna (şimdiki ismi Barguzu Ortaokulu´dur.) okul müdürü olarak atandı. 2014 yılında alan değiştirerek Özel eğitim öğretmenliğine geçmiş ve aynı okulda 2 yıl özel eğitim öğretmenliği yapmıştır. Daha sonra 2016 yılında tekrar müdür yardımcılığı sınavını kazanmış ve Malatya Yeşilyurt Rehberlik ve Araştırma Merkezine müdür yardımcısı olarak atanmıştır.2017 yılında yapılan MEB Görevde Yükselme sınavını da kazanan müdürümüz 2018 yılında Malatya İli Pütürge İlçesine İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanmıştır. 30 Haziran 2020 yılında ilçemize İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan müdürümüz 26 Mart 2021 tarihinde bu yana ilçe milli eğitim müdürlüğü görevini yürütmektedir.

2008 yılında İnönü Üniversitesi  Eğitim Bilimler Enstitüsü Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında yüksek lisansını tamamlamıştır. Okumayı seven müdürümüz sırası ile Kamu yönetimi, Felsefe, Engelli Bakımı ve Rehabilitasyonu, İş Sağlığı ve Güvenliği bölümünü,Adalet bölümünü  bitirmiştir. Şu an Çocuk Gelişimi okumaktadır.

Meslek hayatı boyunca 100 ‘den fazla seminer ve kursta aktif görev almıştır. Yaptığı başarılı çalışmalardan dolayı birçok ödül almıştır.(5 Teşekkür Belgesi, 1 Aylıkla Ödüllendirme, 5 Başarı Belgesi, 1 Üstün Başarı Belgesi, 1 Ödül Belgesi) Milli Eğitim Müdürümüz İngilizce bilmekte olup, evli ve 1 erkek 1 kız çocuğu babasıdır.     

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum