Okul Müdürleri Kantin Kira Bedellerinin Tamamı Okullara Kalsın İstiyor

Okul Müdürleri Kantin Kira Bedellerinin Tamamı Okullara Kalsın İstiyor
Okul kantinlerinin kira bedelinin tamamını okullara ödenecek mi? Bilindiği üzere okulkantinlerinden elde edilen kira bedellerinin bir kısmı il ve ilçe müdürlüğü hesaplarına yatmaktadır. Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan okulların kantin gelirleri ile taleplerini dile getirdi...

Türk Eğitim Sen Genel Başkanı Talip Geylan Kantin gelirleri ile ilgili attığı twitte okul müdürlerinin, kantinlerinin kira bedelinin tamamının ödenmesini yönünde MEB'in yeni bir karar alması taleplerini dile getirdi.

Kantin gelirleri okullarımızın önemli gelir kalemlerinden birisidir.

Pandemi döneminde, ekonomik sıkıntı yaşayan işletmecilere kolaylık olması amacıyla kira bedelinin %50’sinin alınması kararlaştırılmıştı.

Ülkemizin değişik yerlerinden sendikamıza ulaşan çok sayıda.okul müdürümüz, bu öğretim yılında artık normale dönüldüğünü, dolayısıyla @tcmeb 'in bu kararını gözden geçirmesini ve okullarımızın kantin kiralarının tahsilinde de normale dönülmesini talep etmektedirler.

Bakanlığın bu konuda ivedilikle tedbir alması uygun olacaktır.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum