Okul müdürü 10 gün içinde MEB'e Daire Başkanı sonra da İl Müdürü olarak atandı

Okul müdürü 10 gün içinde MEB'e Daire Başkanı sonra da İl Müdürü olarak atandı
İl Müdürü Ömer COŞKUN görevden alındı mı? Amasya İl Milli Eğitim Müdürü kim oldu? Bursa'da okul müdürü Mehmet Türkmen 10 gün içinde önce MEB Daire Başkanı sonra da Amasya İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı!

gemlikgundemgazetesi 6 Martta yer alan haberde Gemlik Anadolu İmam Hatip lisesi eski müdürlerinden ve  Bursa Uluslararası Murat Hüdavendigar Anadolu İmam Hatip Lisesi  müdürü Mehmet Türkmen, Milli Eğitim Bakanlığı, Ortaöğretim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı oldu.

Türkmen gazetemize yaptığı kısa bilgilendirmede, “Bakanımız Sayın Mahmut Özer’in takdirleri ile Bakanlığımız Ortaöğretim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanı olarak göreve başladım. Rabbim bizleri muvaffak kılsın, mahcup etmesin” dedi.

Türkmen hafta başında görevine başladı.

Amasya İl Millî Eğitim Müdürlüğü sitesinden yapılan açıklama ise şu şekilde:

Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı görevini yürüten Sayın Mehmet TÜRKMEN  Amasya İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine atandı.

Eski İl Müdürü Ömer COŞKUN'dan görevi devralan Sayın Mehmet TÜRKMEN  yeni görevine bugün itibariyle başladı.

FACEBOOK SAYFAMIZI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DAN TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum