Cem Küçük memur zammını canlı yayınında ağzından kaçırdı!

Cem Küçük memur zammını canlı yayınında ağzından kaçırdı!
Temmuz ayında emekli maaşlarına ne kadar maaş zammı yapılacak? Cem Küçük katıldığı programda emekli memur zammına ilişkin net konuştu.

16 milyon emeklinin Temmuz ayında bekledikleri maaş zammı haberi gazeteci Cem Küçük'ten geldi. Cem Küçük, Temmuz zammına ilişkin kulis bilgilerini canlı yayında paylaştı..

Cem Küçük emekli memurlara ne kadar zam yapılacağını canlı yayında sızdırdı...

EMEKLİ MAAŞLARINDAN KONUŞURKEN MEMUR ZAMMINI AĞZINDAN KAÇIRDI

Umutların tükendiği bir anda gazeteci Cem Küçük'ün katıldığı youtube kanalında milyonlarca emekli ve memura temmuz zammı için umut verici açıklamalarda bulundu.

Cem Küçük Temmuz ayında enflasyon farkı artı toplu sözleşmesi ile kazanılan oranla birlikte en düşük memur aylığının 42-43 milyona çıkacağını belirten Cem Küçük, bunun en düşük emekli aylığı olan 10 bin lira ile geçinmek zorunda olan emekliler ile uçurum yaratacağının altını çizdi.

EMEKLİ MAAŞLARINA YÜZDE 20'NİN ÜZERİNDE MAAŞ ZAMMI

Cem Küçük, emekli memurlara yapılacak zammı bu uçurumu ortadan kaldıracak bir oranda olması gerektiğini vurguladı. Cem Küçük emekliler için yüzde 20'nin üzerinde bir zam olabileceğini işaret etti.

yeniçağ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
5 Yorum