Belediye Başkanı eşinden, Kaymakama eleştiri!

Belediye Başkanı eşinden, Kaymakama eleştiri!
Devrek Belediye Başkanının eşi Dilek Kıycı Bozkurt, sosyal medyadan, Devrek Kaymakamı Ümit Altay’ı hedef aldı.

Devrek Belediye Başkanı Çetin Bozkurt’un eşi Dilek Kıycı Bozkurt, sosyal medya hesabından Devrek Kaymakamı Ümit Altay’ı hedef alan bir paylaşım yaptı.

 WhatsApp Grubumuz İçin TIKLAYINIZ

Çetin Bozkurt’un eşi Dilek Kıycı Bozkurt, “Ne memleket ya. Kimisine isimleri ile tek tek, kimisine resimleri ile teşekkür et. Sonra da çık birlik ve beraberlikten bahset. Bahsederken bile siyaset yap. Her durumda korku içinize işlemiş. Canlar gitti canlar. Siyasetiniz batsın!” dedi. 

Dilek Kıycı Bozkurt’un depremzedeler için yapılan kermesin ardından böyle bir paylaşım yapması manidar bulundu. Bilindiği gibi Çetin Bozkurt da zaman zaman Kaymakam Ümit Altay’a yönelik paylaşımlar yapıyor, mesajlar veriyordu.

Devrek Kaymakamı Ümit Altay, ilçede yapılan kermesin ardından şu paylaşımı yapmıştı: "

Kaymakamlığımız himayesinde Siyasi Parti ve STK’ların katkılarıyla organize edilen kermese Devrek halkı olarak gösterilen ilgi ve duyarlılığınız sebebiyle teşekkür ederiz.

Çadır temin eden İlçe Tarım Müdürlüğümüz ve Devrek Belediyesi’ne de teşekkür ederiz.

Ayrıca dün itibarıyle odun yüklü 2 tırımızı daha deprem bölgesine gönderdik. Bağışta bulunan köylülerimize/orman kooperatiflerimize ve bizlere nakliye konusunda her zaman destek olan Pınar Kereste sahibi Sayın RAŞİT KALINCIK’a ve Avukat ŞAFAK HERDEM’e çok teşekkür ediyorum.

Depremden etkilenen vatandaşlarımız her yerde olduğu gibi yavaş yavaş bölgemize de gelmeye devam ediyor. Elimizden geldiğince gelenlerin durumlarını yakından takip ederek ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyoruz ve zaman zaman bizzat ziyaret ediyoruz.

Esnaflarımızdan da gelen depremzedelere yardımcı olmak isteyenler yoğun şekilde mesaj atıyor. İhtiyaçlara göre zaman içinde hepinizden destek alacağız. Sağolun var olun."

pusulagazetesi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.