5 banka rakamları güncelledi! Başvurana faizsiz kredi verecek

5 banka rakamları güncelledi! Başvurana faizsiz kredi verecek
Türkiye'de özel bankalar tarafından vatandaşlara faizsiz kredi ve nakit avans ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Temmuz ayında rakamlar 30.000 TL'ye yükseldi.

Türkiye'de özel bankalar tarafından vatandaşlara faizsiz kredi ve nakit avans ödemeleri yapılmaya devam ediyor. Bu doğrultuda Temmuz ayında rakamlar 30.000 TL'ye yükseldi. Bankalar artan enflasyon oranları ve vatandaşların ihtiyaçlarına göre de kredi kartı çıkaracaklara vereceği nakit avans desteği dışında faizsiz ihtiyaç kredisi ile de zorlu ekonomik koşullarda merhem oluyor. Peki hangi bankalar faizsiz kredi veriyor? İşte detaylar.

5 BANKADAN FAİZSİZ KREDİ KAMPANYASI

GARANTİ BANKASI 20.000 TL FAİZSİZ KREDİ

  • Faizsiz kredi kampanyasından 1 – 16 Temmuz tarihleri arasında Garanti BBVA Mobil’i indirip “Müşteri Olmak İstiyorum” adımından ilerleyerek ilk defa Garanti BBVA’lı olan müşterilerimiz faydalanabilir.
  • Kampanyaya katılanlar, Mobil’den Garanti BBVA müşterisi olduktan sonra 5 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli krediye başvuru yapıp kullanabilir.

AKBANK 30.000 TL FAİZSİZ KREDİ

  • Kampanyadan 31 Mayıs – 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Akbank Mobil’i indirip “Akbanklı olmak istiyorum” adımından ilerleyerek yalnızca ilk defa ve uzaktan müşterimi edinimi* sürecini tamamlayan müşteriler faydalanabilir.
  • Kredi başvurusu Akbanklı Ol sürecinin tamamlanması ardından Akbank Mobil üzerinden gerçekleştirilebilir.
  • Mobilden Akbanklı olan yeni müşterilerimiz, müşteri olduktan sonra en geç 10 gün içinde hayat sigortalı ve %0 faizli ihtiyaç kredisine başvurabilir.

İŞ BANKASI 25.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Faizsiz Nakit Avans Kampanya Detayları

Kampanyadan 01.07.2024 – 31.07.2024 tarihleri arasında İşCep “Müşteri Olmak İstiyorum” özelliğiyle İş Bankası müşterisi olan müşteriler yararlanabilecektir.

– Faizsiz Taksitli Nakit Avans 2-3 (dahil) ay vade için geçerlidir.

– Kampanyadan yararlanmak için, kullanılacak Taksitli Nakit Avans tutarı 300 TL ile 25.000 TL arasında olacaktır.

DENİZBANK 25.000 TL FAİZSİZ KREDİ

MobilDeniz’den yeni müşteri olanlara özel, 15.000 TL’ye varan faizsiz Taksitli Nakit ve 10.000 TL’ye varan %0 faizli kredi kampanyalarının şartlarına aşağıdaki kampanya başlıklarına tıklayarak ulaşabilirsiniz.

TEB 25.000 TL FAİZSİZ KREDİ

Sen de hemen CEPTETEB’li olarak TEB Kredi Kartı’na başvur, 25.000 TL’ye varan ihtiyaçların için %0 faizli Taksitli Nakit Avans fırsatından yararlan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.