Araç sahipleri dikkat! MTV ödemelerinize 3 taksit yapılacak

Araç sahipleri dikkat! MTV ödemelerinize 3 taksit yapılacak
Türkiye'de MTV ödemesinin 2. taksiti için ay sonuna kadar vakit yer alırken araç sahipleri de bu süreçte banka kampanyalarını araştırıyor.

Türkiye'de MTV ödemesinin 2. taksiti için ay sonuna kadar vakit yer alırken araç sahipleri de bu süreçte banka kampanyalarını araştırıyor. Garanti Bankası tarafından gelen kampanya duyurularına göre de; "2024 Temmuz Motorlu Taşıtlar Vergisi ödeme işlemlerine ücretsiz 3 taksit!" ifadelerine yer verildi.

GARANTİ BANKASI 3 TAKSİT FIRSATI

Banka tarafından yapılan kampanya duyurusunda aşağıda ki ifadelere yer verildi:

1 - 31 Temmuz 2024 tarihleri arasında Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemelerine ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

MTV ödemesi nereden yapılır? MTV taksitlendirme işlemi nasıl yapılır?

Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, Garantibbva.com.tr, Garanti BBVA ATM, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi'nden ve BonusFlaş'tan MTV ödemelerinize ücretsiz 3 taksit fırsatı sunulacaktır.

MTV ödemesi nasıl yapılır?

Garanti BBVA Mobil: İşlemler > Ödemeler > Vergi Ödemeleri > Motorlu Taşıtlar Vergisi

Garanti BBVA İnternet: Ödeme > Vergi Ödemeleri > Motorlu Taşıt Vergisi

BonusFlaş: Ödemeler > Motorlu Taşıtlar Vergisi Ödeme

Kampanya Detayları:

  • Kampanya 1-31 Temmuz 2024 tarihleri arasında geçerlidir.
  • Kampanya 31 Temmuz’a kadar yurt içinde, Garanti BBVA bireysel kredi kartlarınız ile yapacağınız peşin alışverişlerde geçerlidir.
  • Kampanya Motorlu Taşıtlar Vergisi ödemeleri için geçerlidir.
  • BonusFlaş, Garanti BBVA Mobil, Garanti BBVA İnternet Bankacılığı, Garantibbva.com.tr, 444 0 333 Garanti BBVA Müşteri İletişim Merkezi ve Garanti BBVA ATM'lerinden yapılan ödemelerde tek ödeme, 2 taksit ve 3 taksit seçenekleri bulunmaktadır.
  • Garantibbva.com.tr üzerinden Garanti BBVA kredi kartları ile yapılan MTV ödemelerine, işlem sonrasında gelen şifre ile ücretsiz 3 taksit sunulacaktır.
  • Gelir İdaresi Başkanlığı internet sitesi ivd.gib.gov.tr'den yapılan ödemelerden sonra, SMS ile bilgilendirilen müşterilerimiz ödemesini taksitlendirebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.