FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen'in ÖLDÜĞÜ VE KAÇIRILDIĞI iddia edildi

FETÖ elebaşısı Fethullah Gülen'in ÖLDÜĞÜ VE KAÇIRILDIĞI iddia edildi
Fethullah Gülen öldü mü? Akşam saatlerinde FETÖ elebaşı Fethullah Gülen'le ilgili olarak gündeme düşün iki ayrı haber bomba etkisi yarattı. Kamuoyuna yansıyan bilgilere göre teröristbaşı hayatını kaybetti ve Pensilvanya’daki kampından kaçırıldı.

Son dakika haberine göre FETÖ elebaşı Fethullah Gülen, henüz açıklanmayan bir nedenle ABD'de öldü ve Pensilvanya’daki FETÖ kampından kaçırıldı. İşte kamuoyuna yansıyan haberler...

FETÖ elebaşı Fethullah Gülen ABD'de öldü

ABD kaynaklarına göre aylardır hastalıklarla boğuşan 15 Temmuz darbe girişimi lideri olan teröristbaşı Fethullah Gülen, 83 yaşında öldü...

Örgüt içi kavga savaşa dönüştü: Fethullah Gülen kaçırıldı...

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeğeni Ebuseleme Gülen FETÖ içindeki kavgayı ifşa etti. FETÖ’nün "üst düzey" isimlerine küfürler yağdıran Ebuseleme Gülen, Pensilvanya kampından çektiği video ile FETÖ elebaşının Pensilvanya’daki FETÖ kampından götürüldüğünü söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.