Honda gemileri yaktı: O modelinde 225 bin TL'lik dev indirim! Hem de faizsiz kredi kampanyası başlattı

Honda gemileri yaktı: O modelinde 225 bin TL'lik dev indirim! Hem de faizsiz kredi kampanyası başlattı
Japon otomotiv devi Honda, Mayıs ayında B Sedan segmentinde iddialı bir çıkış yaptı. City modeline sahip olmak isteyenlere hem 12 aya kadar sıfır faizle kredi hem de 225 bin lira indirim imkanı sunuyor. Honda City fiyat listesi için haberimize bakınız...

Otomobil sektörünün önde gelen firmalarından Honda, Mayıs ayında cazip fiyatlarıyla müşterilerin ilgisini çekmeyi sürdürüyor. Honda City, Türkiye pazarında avantajlı fiyatlarıyla otomobil meraklılarına indirim ve sıfır faiz imkanını birlikte sunuyor. Detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz...

HONDA CİTY ÇİFTE KAMPANYA BAŞLATTI

Honda'nın tutulan modellerinden bir tanesi olan ve konforlu sürüş performansı sergileyen City modeline özel kampanyası başladı. Limitli sayıda City için geçerli olacak kampanya kapsamında 250 bin liraya kadar kredi kullanımında yüzde sıfır faiz oranı ile 12 ay taksit imkanı sunuluyor.

6 yıllık Honda garantisine sahip City modeli için nakit alımlarda ise 225 bin lira indirim seçeneğiyle 1 milyon 30 bin liralık satış fiyatı bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.