O ilde tüm muhtarlara promosyon ödemesi yapılacak

O ilde tüm muhtarlara promosyon ödemesi yapılacak
Türkiye'de gündeme düşen haberlere göre artık muhtarlarda bankadan promosyon ödemesi alacak.

Türkiye'de gündeme düşen haberlere göre artık muhtarlarda bankadan promosyon ödemesi alacak. Türkiye'de bir ilk yaşanarak rekor da kırıldı.

Erzincan ilinde merkez köy ve mahalle muhtarlarına 2024/2029 döneminde verilecek maaş promosyon anlaşmasında değişikliğe gidildi. Alınan karara göre; anlaşma 15 bin TL'den 46 bin TL'ye yükseltildi.

MUHTARLARA PROMOSYON VERİLECEK

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Canpolat, tüm muhtarlara hayırlı uğurlu olması temennisinde bulunarak şu ifadeleri kullandı;

"İl Özel İdaremizin uzun uğraş ve çabaları sonucunda tüm merkez köy ve mahalle muhtarlarımıza kişi başı 15 bin TL toplamda 2.160.000,00 TL yerine kişi başı 46 bin TL toplamda 6.624.000,00 TL maaş promosyon sözleşmesi imzalanarak bir Türkiye rekoru kırılmıştır. Yaklaşık 3 maaş tutarındaki bu rakam tüm muhtarlarımıza hayırlı olsun. Sağlıklı huzurlu günlerde kullanmanız dileğiyle"

SON DAKİKA gelişmelerinden haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

Kamubiz.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum