Sıfır faizle otomobil almak isteyenlere kaçmaz fırsat! 300 bin TL'ye yüzde sıfır faizli kredi başladı...

Sıfır faizle otomobil almak isteyenlere kaçmaz fırsat! 300 bin TL'ye yüzde sıfır faizli kredi başladı...
Sıfır faizle araba almak isteyenlere 300 bin TL taşıt kredisi kampanyası başladı. Mayıs ayında, otomobil firmalarının 0 faizli araba kampanyaları İstanbul Motorlu Araç Satıcıları Derneği Başkanı Hayrettin Ertemel tarafından duyuruldu. Detaylar haberimizde

Mayıs ayında sıfır araba sahibi olmak isteyenler için heyecan verici gelişme. 0 faizli araba kampanyaları 2024 araştırılıyor. İMAS Başkanı Hayrettin Ertemel otomobil sektöründe 12 ay yüzde 0 faizle kredi kampanyası başladığını duyurdu.

Başkan Hayrettin Ertemel kampanya ile ilgili şu ifadeleri kullandı: ''2023 yılı Ağustos ayı itibarıyla sıfır otomobilde kampanyalar başlamış, oluşturulan piyasa koşulları vesilesi ile %20 ila 25 oranında istisnai indirimler kullanıcılara sunulmuştu.''

‘YÜZDE 0 FAİZLİ 300 BİN TL KREDİ’

Fiyatlar artmış olsa da finansman kampanyaları genel olarak her markada uygulanıyor. 300 bin TL’ye kadar sıfır faizli 12 ay finansman olanağına kadar sunulan kampanyalar mevcut. Kullanıcılar satın almak istedikleri otomobilin bayi temsilcilikleri ile görüşerek gerek finansman gerekse indirimler hakkında detaylı bilgi edinebilirler.

FİYATI EN DÜŞÜK 5 MODEL HANGİSİ?

Hyundai i10 baz paket yaklaşık 835 bin TL fiyatı ile ülkemizde satışa sunulan en ucuz otomobiller arasında ilk sırada. Kia Picanto, Renault Clio, Citroen C3 ve Fiat Egea baz modelleri ise diğer uygun fiyatlı otomobiller arasında.

milliyet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.