SON DAKİKA Kabine değişikliği iddiası: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in görevden alınacağı açıklandı

SON DAKİKA Kabine değişikliği iddiası: Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin'in görevden alınacağı açıklandı
Kabine değişikliği olacak mı? Yerel seçimlerin ardından kabine değişikliği gündemden düşmüyor. Son olarak ünlü isim Hilal Saraç, Kabinenin değişeceğini iddia etti! İşte detaylar..

Sosyopolitik konularda çarpıcı açıklamalarla gündeme gelen astrolog Hilal Saraç, bu kez de Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde değişiklik olacağını söyledi. Peki, Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin görevden alınacak mı?

KABİNE SİL BAŞTAN DEĞİŞİYOR

Astrolog Saraç, bazı bakanların değişeceğini iddia ederek, kabineyi işaret etti. Saraç kabine değişikliği için şunları söyledi, “Kabine değişiyor. Son 15 gün.. Hadi hayrını görelim..”

YUSUF TEKİN GÖREVDEN ALINACAK!

Açıklamasında özellikle Milli Eğitim Bakanlığına dikkat çeken Hilal Saraç, bu bakanlıkta değişim beklediğini şu sözleri ile beyan etti; “MEB değişecek…Kimin olacağına bakacağız…”

SÜLEYMAN SOYLU GERİ DÖNÜYOR!

Hilal Saraç, Kabine değişikliğine ilişkin paylaşımının devamında Süleyman Soylu'ya da değinerek, yeni Cumhurbaşkanı Yardımcısının Süleyman Soylu olacağını öngördü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
6 Yorum