Temu siparişleri gümrükten ne kadar sürede geçer?

Temu siparişleri gümrükten ne kadar sürede geçer?
Çin pazarının yeni e-ticaret şirketi Temu, Avrupa'da lansmana özel fiyatlar ile birçok ülkede ses getirdi. Peki Temu siparişleri gümrükten ne kadar sürede geçer?

Çin pazarının yeni e-ticaret şirketi Temu, Avrupa'da lansmana özel fiyatlar ile birçok ülkede ses getirdi. Peki Temu siparişleri gümrükten ne kadar sürede geçer? İşte detaylar kamubiz.com adresinde yer alıyor.

Milyonların merakla araştırdığı Temu sitesiyle ilgili herkes alışveriş yaparken bu sürede de gümrükte bekleyen sipariş sayısı giderek artıyor. Kurban Bayramı sonrası gümrükte biriken ürünler için çalışmalar devam ederken vatandaşlar da siparişlerinin gümrükten ne zaman geçeceğini araştırmaya başladı. Binlerce vatandaşın siparişleri gümrükte 1 haftadır bekliyor. Bu sürede ise Temu yetkilileri ile gümrükte bekleyen ürünlerle ilgili de en net detaylara Kamubiz.com editörleri ulaştı.

TEMU SİPARİŞ GÜMRÜKTEN NE ZAMAN GEÇER?

Temu siparişlerinin gümrükte kalmasının en önemli sebebi biriken gümrük paketleri. Görevliler bu süreçte de büyük titizlikle işlemleri hallederken Temu'nun ise bu noktada ekstra bir süreci bulunmuyor. Türkiye'de gümrükten ürünler geçer geçmez kargo şirketlerine verilirken birkaç gün içerisinde ise verdiğiniz adrese kargolanıyor.

Gümrükte bekleyen siparişleriniz tahmini teslimat tarihine kadar ulaşamazsa Temu ürünlerinizin ücretinin iadesini hesabınıza yaparak size kayıp kupon kodları tanımlıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.