VALİ ATAMALARI SON DAKİKA: Valiler kararnamesi yayımlandı, hangi valiler değişti? İşte 10 Temmuz 2024 Resmi Gazete kararları

VALİ ATAMALARI SON DAKİKA: Valiler kararnamesi yayımlandı, hangi valiler değişti? İşte 10 Temmuz 2024 Resmi Gazete kararları
Valiler Kararnamesi 2024 açıklandı. 10 Temmuz 2024 tarih ve 32598 sayılı Valiler Kararnamesine göre, hangi illerin valisi değişti?

Temmuz 2024 tarihli Resmi Gazete'de, Vali atama kararları yer aldı. Buna göre Cumhurbaşkanı Erdoğan, Diyarbakır, Çanakkale, Malatya, Elazığ ve Kocaeli valiliklerine yeni isimler atandı.

VALİ ATAMALARI 2024 RESMİ GAZETE'DE

Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar Resmi Gazete’de yayımlandı, karar ile 5 ile vali atandı.

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atama kararları ile Diyarbakır Valiliğine, Vali-Mülkiye Başmüfettişi Murat Zorluoğlu, Vali-Mülkiye Başmüfettişliğine ise Malatya Valisi Ersin Yazıcı atandı. Karar ile birlikte Malatya Valiliğine Seddar Yavuz, Kocaeli Valiliğine İlhami Aktaş, Çanakkale Valiliğine Ömer Toraman, Elazığ Valiliğine ise Numan Hatipoğlu atandı. Atamalar 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 35’inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4’üncü maddeleri gereğince gerçekleştirildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.