GİB Personelinden Maliye Bakanı Naci Ağbal’a Sitemler

GİB Personelinden Maliye Bakanı Naci Ağbal’a Sitemler
Maliye çalışanların 7 yıldır kurumiçi gelir uzmanlık sınavının açılmamasının tek sorumlusu Maliye müsteşarı iken engel olan sonrada Maliye Bakanı olarak görev yaptığı dönemde de hep engel oldu.Her ne hikmetse nisan 2017 tarihinde tüm televizyon kanallarından olsun resmi twitter hesabından olsun kurumiçi sınav açacağını beyan etti ve bizler yine kandırıldık.Sayın Maliye Bakanımızdan hakkımız daima baki kalacaktır.

Güle güle Sayın Bakanımız Naci AĞBAL Yedi yıldır işyerimizde huzurumuzu bozdunuz. Kariyerimize ipotek koydunuz. Eşit iş farklı ücret verdiniz. Birlikte aynı işi yapanlar arasında ücret uçurumu,asgari ücret kadar fark yarattınız. Ailemize mükelleflere mahçup kıldınız,çocuklarımızı bile,bizimle birlikte maddi manevi cezalandırdınız. Kerhen Refrandum öncesi söz verip umut aşıladınız. Ötekileştirdiniz sözünüz senet sandık,senetmiş tek farkı;karşılıksız bir senetmiş maalesef. Söyleyen bakandı söz doğruydu doğal olarak aldandık,üzgünüm yanıldık;tabiki kandık kandırıldık. Hakkımız bile bile yediniz,helallik istiyorsunuz,siz olsanız helal edermiydiniz ? Yedi yıl her maaş günü yüreğimizi dağladınız her ay 1300.00TL eksik ücret aldık,biz helal etsekde rabbim razı gelmez.

Güle güle hesabımız kalsın mahşere,gelen gideni aratmaz. Bir kemik aynı yerden iki kez de kırılmaz ya... Kırıldıkmı hiç tahmin etmeyeceğiniz kadar kırıldık. Maliye çalışanların 7 yıldır kurumiçi gelir uzmanlık sınavının açılmamasının tek sorumlusu Maliye müşteşarı iken engel olan sonrada Maliye Bakanı olarak görev yaptığı dönemdede hep engel oldu.Her ne hikmetse nisan 2017 tarihinde tüm televizyon kanallarından olsun resmi twiter hesabından olsun kurumiçi sınav açacağını beyan etti ve bizler yine kandırıldık.Sayın Maliye Bakanımızdan hakkımız daima baki kalacaktır.

GİB PERSONELİ SEVİM ATAR BAKIRHAN

Kamubiz.com ÖZEL HABER

(Sitemizden Alıntılanan Haberlerde Kaynak Gösterilmeden Kullanılması Halinde Yasal İşlem Yapılacaktır)

FACEBOOK'DA BİZİ TAKİP  ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

TWİTTER'DA BİZİ TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
12 Yorum