14 Temmuz 2024 Nüfus müdürlükleri bugün açık mı?

14 Temmuz 2024 Nüfus müdürlükleri bugün açık mı?
Türkiye'de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans ve Alan Bilgisi oturumları yarın gerçekleşecek.

Türkiye'de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) Lisans ve Alan Bilgisi oturumları yarın gerçekleşecek. Adaylar sınav öncesinde ise nüfus müdürlüklerini araştırmaya başladı. Peki 14 Temmuz 2024 Nüfus müdürlükleri bugün açık mı? İşte detaylar.

14 TEMMUZ 2024 NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜ AÇIK MI?

Gelen açıklamada yarın Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüklerinin açık olacağı bildirildi.

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü, yarın düzenlenecek 2024 Kamu Personeli Seçme Sınavı (2024-KPSS Lisans) dolayısıyla nüfus müdürlüklerinin açık bulundurulacağını bildirdi. Genel Müdürlükten yapılan açıklamada, yarınki sınava katılacakların ihtiyaç duyacakları belgeleri karşılamak amacıyla sınav merkezi olan il ve ilçe nüfus müdürlüklerinin sınav günü 07.00-14.30 saatlerinde açık bulundurulacağı belirtildi.

İşlemlerin randevusuz gerçekleştirileceği bildirilen açıklamada, adayların vakit kaybı yaşamaması için başvurudan önce sınava giriş belgesini ibraz etmesi gerektiği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.