AK Parti milletvekili adayı Selma Biçek, İl Müdürlüğü’ne atandı

AK Parti milletvekili adayı Selma Biçek, İl Müdürlüğü’ne atandı
Seçimlerde AK Parti'den milletvekili adayı olan ancak seçilemeyen Selma Biçek, İl Müdürlüğü’ne atandı

Türkiye İş Kurumu İŞKUR Van İl Müdürlüğüne Selma Biçek atandı.

Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı görevinde bulunan Selma Biçek, İŞKUR Van İl Müdürlüğü’ne atandı. Biçek, 28 Mayıs 2023 Genel Seçimleri’nde AK Parti'den Van milletvekilli adayı olmuş ancak seçilememişti.

Selma Biçek Kimdir?

Van İŞKUR İl Müdürlüğüne Selma Biçek atandı. 1988 yılında Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Van Bölge Müdürlüğünde memur olarak işe başlayan Biçek, 1993 yılında şef kadrosuna atandı. Zaman zaman bölge müdürlüğüne vekalet eden Biçek, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bölge Müdürlüklerinin Türkiye İş Kurumu Müdürlükleri ile birleşmesinden dolayı Van Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğünde şef olarak görev yaptı. 2015 yılında Van Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı olarak atanan Biçek, 2020 yılından itibaren Van Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı görevini yürütüyordu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
3 Yorum