Başkan Fatih Galender Zengin’den 3600 Ek Gösterge Çağrısı

Başkan Fatih Galender Zengin’den 3600 Ek Gösterge Çağrısı
Türk Sağlık-Sen Ordu Şubesi Başkanı Fatih Galender Zengin, ek göstergenin memur emeklileri için hayati öneme sahip olduğunu vurgulayan bir açıklama yaptı.

Fatih Galender Zengin, 1. dereceye gelen tüm memurların ek göstergelerinin 3600'e yükseltilmesi gerektiğini belirterek, "Milyonlarca memur ve emekli, Cumhurbaşkanımızın bu konudaki sözünün hayata geçirilmesini bekliyor," dedi.

Zengin, daha önce yapılan düzenlemelerde bazı meslek gruplarına özel ek gösterge artışlarının yeni adaletsizlikler doğurduğunu ifade ederek, "Tüm memurların ek göstergelerinin eşitlenmesi, özellikle memur emeklilerinin sorunlarının çözümüne katkı sağlayacaktır. Bu doğrultuda hazırladığımız kanun önerisini yetkililerle paylaştık," şeklinde konuştu.

Sözlerine devam eden Zengin, "Talebimiz nettir. Verilen sözlerin tutulması ve 1. dereceye gelen tüm memurların ek göstergelerinin 3600'e yükseltilmesi için gerekli yasal düzenlemenin bir an önce TBMM gündemine getirilmesi gerekmektedir. Milyonlarca çalışan ve emeklinin umutları başka bahara bırakılmamalıdır. Ek gösterge konusu, yapılacak düzenleme ile artık gündemden tamamen çıkarılmalıdır," dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.