Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SON DAKİKA MÜJDESİ: Kamudaki işçilere 11 Bin 495 TL bayram ikramiyesi ödenecek

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan SON DAKİKA MÜJDESİ: Kamudaki işçilere 11 Bin 495 TL bayram ikramiyesi ödenecek
2024 işçi ikramiye tarihleri, 4D' işçi ikramiyeleri 2024 tediye tarihleri belli oldu. Kamu işçilerine yılda 4 defa ödenen tediye ikramiyeleri ile ilgili 2024 yılı ödeme tarihleri resmi gazetede yayımlandı. Peki kamu işçilerine ne kadar tediye ödenecek?

Kamudaki işçilere 2024 TEDİYE ÖDEME TARİHLERİ ne zaman? 6772 sayılı Kanun kapsamına giren kurumlarda çalışan işçilere 2024 yılında verilecek ilave tediyenin sürelerinin belirlenmesi hakkında Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Peki kamu işçilerine ne kadar ikramiye ödemesi yapılacak? Kamu işçilerine 2024 ikramiye ödeme tarihleri ne zaman? Tüm bu soruların cevaplarını, haberimizi okumaya devama ederek öğrenebileceksiniz...

Kamu işçilerine 2024 yılı ikramiye ödeme tarihleri ne zaman?

Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı Kararı ile devlet ve bağlı müesseselerde çalışan işçilere 2024'te verilecek ilave tediyenin birinci yarısı bayram öncesi 14 Haziran'da, diğer yarısı 13 Aralık'ta verilecek.

İŞÇİLERİN 2024 BAYRAM İKRAMİYESİ NE KADAR OLDU?

Kamu işçilerine Kurban Bayramı öncesinde ne kadar tediye ikramiyesi ödenecek? Kurban Bayramı öncesinde sadece emekliler değil kamu işçileri de ikramiye ödemesi alacak.

Cumhurbaşkanı kararı ile Kurban Bayramı öncesine çekilen ikramiye miktarı da belli oldu. Kamu işçilerine ilave tediye ödemesi maaş aralığına göre değişiyor, ancak en az ödeme miktarı 11.495 TL olarak belirlendi. Yani Kurban Bayramı öncesinde üçüncü taksitini alacak olan kamu işçileri en az 11.495 TL ödeme alacak. Fakat maaş aralığı yükseldikçe verilecek olan ikramiye miktarı da artıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
7 Yorum