Cumhurbaşkanı talimatı veriyor! Kamuya personel alımı için yeni düzenlemeler geliyor

Cumhurbaşkanı talimatı veriyor! Kamuya personel alımı için yeni düzenlemeler geliyor
Türkiye'de AK Parti kulislerinde hareketli saatler yaşanıyor. Cumhurbaşkanlığı'nda bugün önemli toplantı yapılacağı görüşülürken emekli zammı ise haftaya ertelenmişti.

Türkiye'de AK Parti kulislerinde hareketli saatler yaşanıyor. Cumhurbaşkanlığı'nda bugün önemli toplantı yapılacağı görüşülürken emekli zammı ise haftaya ertelenmişti. Gündem maddeleri oldukça yoğun olurken bu süreçte de Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında bugün Beştepe'de düzenlenecek toplantıda kamuda tasarruf tedbirleri ele alınacak.

Bu söz konusu toplantıya da Hazine ve Maliye Bakanı'nın da katılım sağlayacağı ifade edilirken Bakan Şimşek ise bu toplantıda olmayacağı belirtilmişti.

Cevdet Yılmaz'ın başkanlığında düzenlenecek toplantıda tasarruf tedbirlerinin görüşüleceği öğrenildi.

KAMUYA PERSONEL ALIMI

Türkiye'de son gelen gelişmeler sonrasında da bilindiği üzere kamuya personel alımında tasarrufa gidilecek. Bu tasarruf tedbirleri doğrultusunda da artık kamuya sadece de emekli olacak kişilerin yerine personel alımı yapılacağı daha önce de ifade edilmişti.

Bugün yapılacak toplantıda kamu personel alımının ele alınacağı bildirildi. Yapılacak görüşmede kamuya ne kadar personel alımı yapılacağı, ne kadar eksik olduğu gündeme gelecek.

Düzenlemeler sonrası da nasıl kararlar alınacağı araştırılırken detaylar da belli olur olmaz Kamubiz.com adresinde yer alacak.

Aşağıda yer alan linkler üzerinden de son gelişmeleri sürekli olarak takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.