Kamu-Sen’den üyelerine büyük jest: Üyelere özel akaryakıt indiriminde imzalar atıldı

Kamu-Sen’den üyelerine büyük jest: Üyelere özel akaryakıt indiriminde imzalar atıldı
Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu ile Türkiye Petrolleri arasında, sadece sendika üyelerini kapsayan özel indirim anlaşması imzalandı.

Türkiye Kamu-Sen, Türkiye Petrolleri ile imzalanan anlaşma gereği, sendika üyelerine özel indirim sağlanacağını bildirdi. Buna göre Türkiye Kamu-Sen üyelerine, Türkiye Petrollerinden yapacakları akaryakıt alışverişlerinde yüzde 4 indirim uygulanacak.

Türkiye Kamu-Sen, üyelerinin ekonomik ve sosyal haklarını korumak amacıyla çalışmalarını sürdürüyor. Anlaşmanın detayları ve aktivasyon işlemi aşağıda ilginize sunulmuştur.

Türkiye Kamu-Sen üyeleri, çalışanları ve yakınlarına, Türkiye Petrolleri’nden %4 akaryakıt indirimi uygulanmıştır.

İNDİRİM KODU: 1290 olarak tanımlanmıştır.

Ekte bulunan tasarımımızda bulunan QR kodu okutabilir ya da aşağıda bulunan linke tıklayarak https://ttsapps.tppd.com.tr/WebApps/TPPetrol.IndividualCustomerPage/IndividualCustomer/Index?v=2 başvuru formunu dolduruyoruz. Masaüstü bilgisayarınızdan üye olmanızı tavsiye ederiz. Cep telefonunuzdan üye olmak ister iseniz. Ayarlar bölümünden açılır pencere seçeneğini kapatmanız gerekmektedir. Üyelik esnasında sorun yaşamanız durumunda 444 44 87 nolu müşteri hizmetlerimizden bilgi alabilirsiniz. İstasyon lokasyonlarımıza https://www.tppd.com.tr/istasyon-arama bu linkten erişim sağlayabilirsiniz. Başvuru formu hakkında daha detaylı bilgi ister iseniz videomuzu https://www.youtube.com/watch?v=QsKQ2NPFBBY bu linkten izleyebilirsiniz.

Yüzde 4 İndirim

Şirketinize / Kurumunuza %4 indirim tanımlanmıştır. https://www.tppd.com.tr/akaryakit-fiyatlari adresinde bulunan günlük akaryakıt fiyatları üzerinden yapılmaktadır. 3 yıl süre ile indirim tanımlanmıştır. İndirimden tüm akrabalarınız ve dostlarınız yararlanabilmektedir. İndirim oranı EPDK’nın müdahaleleri ile anlık veya süreli olarak aşağı, yukarı yönlü değişkenlik gösterebilir. İndirim LPG ürünleri için geçerli değildir.

Belgelendirme / Fatura

On beşer günlük periyotta yapmış olduğunuz akaryakıt alımı kredi kartınızda bloke olarak ayrılır. Ay sonunda toplu olarak alınır ve faturanız mail adresinize toplu olarak gönderilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum