Kayseri'ye Yeni İl Müdürü Atandı

Kayseri'ye Yeni İl Müdürü Atandı
Kayseri'de İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde (AFAD) yeni bir atama gerçekleşti. Osman Atsız'ın Balıkesir'e atanmasının ardından, Kayseri'nin yeni AFAD Müdürü olarak Rifat Genç göreve başladı.

Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürü Osman Atsız, Balıkesir’e atanmasının ardından Kayseri'den ayrıldı. Atsız, veda ziyaretlerini tamamladıktan sonra görevini devretti.

Osman Atsız'ın yerine getirilen yeni müdürün kimliği belli oldu. Yozgat İl Afet ve Acil Durum Müdürü olarak görev yapan 42 yaşındaki Rifat Genç, aslen Kayserili olup Kayseri'nin yeni İl Afet ve Acil Durum Müdürü oldu.

Kayseri'nin yeni Müdürü belli oldu

Rifat Genç, daha önce Kocasinan Belediyesi'nde görev almış ve Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü'nde Şube Müdür Vekili olarak çalışmıştır. 6 Ağustos 2024 tarihinde Kayseri'ye Müdür olarak atanan Genç, 14 Ağustos 2024 tarihinde görevine resmen başlamıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.