KPSS lisans sınavı kaç dakika sürüyor? KPSS lisans sınavı genel yetenek genel kültür kaç soru var?

KPSS lisans sınavı kaç dakika sürüyor? KPSS lisans sınavı genel yetenek genel kültür kaç soru var?
Türkiye'de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2024 Lisans için geri sayım resmen başladı. Peki KPSS lisans sınavı kaç dakika sürüyor? KPSS lisans sınavı genel yetenek genel kültür kaç soru var?

Türkiye'de Kamu Personeli Seçme Sınavı (KPSS) 2024 Lisans için geri sayım resmen başladı. Peki KPSS lisans sınavı kaç dakika sürüyor? KPSS lisans sınavı genel yetenek genel kültür kaç soru var? İşte detaylar ve daha fazlası da kamubiz.com adresinde yer alıyor.

2024 yılı KPSS lisans sınavı 14 Temmuz tarihi itibariyle gerçekleştirilecek. İlk sınav Genel Yetenek-Genel Kültür ve Eğitim Bilimleri oturumlarıyla başlayacak. Milyonlarca aday bu tarihlerde hayatları için en önemli sınavlara girecek.

KPSS 2024 GENEL YETENEK GENEL KÜLTÜR SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

KPSS Genel Yetenek-Genel Kültür oturumu saat 10:15'te başlatılacak ve 130 dakika da tamamlanacak. KPSS 2024 lisans sınavı saat 12:25 gibi tamamlanmış olacak. Adayların da bu süre zarfı içerisinde de endişe etmeden panik yapmadan da sakin bir şekilde sınav sorularını yaparak bitirmesi beklenmektedir.

KPSS sınavı Eğitim Bilimleri oturumu ise saat 14:45'te başlatılacak. 100 dakika sürecek olan sınav 16:25'te sona ermiş olacak.

KPSS 2024 Lisans alan bilgisi sınavları ise, 20 Temmuz ve 21 Temmuz’da yapılacağı açıklandı. KPSS Öğretmenlik Alan Bilgisi Testi (ÖABT) ise gelen bilgilere göre 4 Ağustos’ta gerçekleştirileceği kesinleşti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.