Memur-Sen üyesi öğretmen ve memurlar çok şanslı! Güzellik merkezinden indirim müjdesi!

Memur-Sen üyesi öğretmen ve memurlar çok şanslı! Güzellik merkezinden indirim müjdesi!
Memur-Sen üyelerine yapılan indirim anlaşmaları bir bir duyuruldu. Buna göre, Memur-Sen üyeleri ve birinci derece yakınlarına diş tedavisinde %30, özel öğretim kurslarında %25, kıyafette %40 ve güzellik merkezinde %20 indirim sağlanacak.

Memur-Sen Adana İl Temsilciliği bir çok kurumla indirim anlaşması yaptığını duyurdu. Sendikadan yapılan açıklamaya göre üye öğretmenler ve memurlar ile bunların birinci derece yakınları, eğitimden kıyafete, diş tedavisinden güzellik merkezine kadar anlaşma yapılan yerlerden, belirlenen oranlarda faydalanabilecek. İşte detaylar..

DİŞ TEDAVİSİNDE %30 İNDİRİM

- Diş Hekimi Türker Karca, Memur-Sen üyeleri ve birinci derece yakınlarına yüzde otuz oranında indirim yapılacak.Ne diyoruz? Sağlıklı dişler, mutlu gülüşler.

EĞİTİMDE YÜZDE 25 İNDİRİM ANLAŞMASI

- Çukurova Final VIP Kurs Merkezi ile imzalanan indirim anlaşmasına göre yüzde 25 oranında indirim yapılacak.

GİYİM MAĞAZASINDAN %40 İNDİRİM

- Memur-Sen üyeleri çok şanslı. Morven Giyim Mağazasından etiket fiyatı üzerinden %30 artı %10 oranında indirim sağlandı.

GÜZELLİK MERKEZİNDEN YÜZDE 20 İNDİRİM

- Rahime Biçer Güzellik Merkezi indirim anlaşması yapılmıştır. Buna göre Rahime Biçer Güzellik Merkezi, Memur-Sen üyeleri ve birinci derece yakınlarına güncel fiyat üzerinden %20 oranında indirim yapacaktır. Tüm üyelerimize hem kadınlara hem de erkek üyelerimize ve yakınlarına hizmet vermekte olan bu anlaşma hayırlı ve uğurlu olsun.

Bekir Nennioğlu
Sağlık-sen Adana Şube Başkanı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.