MEMURLARA SON DAKİKA TAVAN ÜCRET MÜJDESİ: Sosyal Denge Sözleşmesi Rekor Seviyede İmzalandı!

MEMURLARA SON DAKİKA TAVAN ÜCRET MÜJDESİ: Sosyal Denge Sözleşmesi Rekor Seviyede İmzalandı!
Sabah saatlerinde peş peşe gelen son dakika haberlerine göre memurların sosyal denge sözleşmesi rekor seviyede yenilendi.

Kurban Bayramına sayılı günler kala ORDU, KÜTAHYA ve KAHRAMANMARAŞ illerinde görev yapan memurlara tavan ücret müjdesi geldi. Sosyal denge tazminatı, en üst limitten ödenmesi hakkında karar çıktı.

MEMURLARA En Üst Limitten Sosyal Denge Tazminatı Ödenecek

ORDU Altınordu Belediye Başkanı Ulaş Tepe’den belediyede çalışan memurlara müjdeli haber geldi. Buna göre Altınordu personeline, bugün itibarıyla sosyal denge tazminatı yüzde 120'ye denk gelen en üst limitten ödenecek.

En Üst Oranda Sosyal Denge Sözleşmesi .mzalandı

KÜTAHYA İl Özel İdaresi ile Bem-Bir-Sen arasında İl Özel İdaresi’nde görevli memurları ilgilendiren Sosyal Denge Tazminatı Sözleşmesi en üst orandan imzalandı.

Sosyal Denge Sözleşmesi %80 Seviyelerine Çıkarıldı

KAHRAMANMARAŞ Dulkadiroğlu Belediyesi yönetimi, memurların yüzde 70 seviyelerinde olan Sosyal Denge Sözleşmesinin, yüzde 80 seviyelerine çıkaraldığını açıkladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
2 Yorum