Milyonlarca memuru ilgilendiren gelişme: Maaşlara ek zam, 3600 ek gösterge, yardımcı hizmetler sınıfı Çalışma Bakanına sunuldu

Milyonlarca memuru ilgilendiren gelişme: Maaşlara ek zam, 3600 ek gösterge, yardımcı hizmetler sınıfı Çalışma Bakanına sunuldu
Memur ve emeklilere ek zam çağrısında bulunan Memur Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı sorunlarının Meclis kapanmadan çözülmesi gerektiğini söyledi.

Memur-Sen'den memur ek zam, 3600 ek gösterge ve yardımcı hizmetler sınıfı çağrısı geldi. Beraberindeki heyetle birlikte Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’ı ziyaret eden Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, milyonlarca memuru ilgilendiren taleplerin yer aldığı dosyayı Çalışma Bakanlığına iletti...

İşte Genel Başkanı Sayın Ali Yalçın'ın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan’a sunmuş olduğu talepler;

- MEMURLARA EK ZAM: 7.Dönem Toplu Sözleşme sonrası Kamu Görevlileri Hakem Kurulu kararı olarak uygulamaya geçen zam oranları neticesinde Haziran ayı enflasyon rakamıyla birlikte belli olan, Temmuz’da kamu görevlileri ve emeklilerine %19,31 oranında maaş/ücret artışı yapılacak olmasının yetersizliğine dikkat çektik.

- 3600 EK GÖSTERGE: 1.Dereceye 3600 Ek Gösterge kamu görevlisi ve emeklileri için oldukça önemli olduğunu belirterek, beklentilerin ve vaatlerin bir an önce hayata geçirilmesini ifade ettik.

- YARDIMCI HİZMETLER SINIFI: YHS, teknik personelin sorunları başta olmak üzere kamu görevlilerimizin sorunlarını dile getirdik.

SON DAKİKA gelişmelerinden haberdar olmak için bizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
29 Yorum