Muhtarlar için imzalanan dev promosyon dudak uçuklattı: Maaşlarının 3 katı REKOR PRMOSYON ödenecek

Muhtarlar için imzalanan dev promosyon dudak uçuklattı: Maaşlarının 3 katı REKOR PRMOSYON ödenecek
Banka maaş promosyonunda yeni müjde muhtarlara geldi. Muhtar maaşları promosyon ihalesi sonucunda 45 bin 250 TL ödenmesine karar verildi. Bu rakam asgari ücret olan 17.000 TL muhtar maaşlarının nerdeyse 3 katına denk geliyor...

2024 yerel seçimlerin ardından yeni seçilen muhtarların maaş promosyon protokolüne dair haberler peş peşe geldi. Yeni seçilen muhtarların heyecanla beklediği promosyon anlaşmalarına ilişkin detaylar şöyle;

Gaziantep'te Muhtarlara Büyük Promosyon Anlaşması: Türkiye Muhtarlar Derneği Gaziantep Şube Başkanlığı ile Yapı Kredi Bankası anlaşma sağladı. Bu anlaşma ile 735 muhtara toplamda 38.200 TL promosyon ödemesi yapılacak.

Amasya'da Muhtarlara 30.000 TL Promosyon Ödenecek: İl Özel İdaresi’nin yaptığı bildiriye göre, en cazip teklifi sunan DenizBank şubesi ile muhtar maaşları için bir promosyon sözleşmesi imzalandı. Buna göre 140 köy ve mahalle muhtarına, beş yıllık bir süre için rekor bir meblağ olan 30.000 TL promosyon ödenecek.

SİNOP Gerze Kaymakamlığı, muhtar maaş promosyonunun 25.600 TL olduğunu duyurdu. Sözleşme DenizBank yetkilileri ile imzalandı.

ORDU'DA MUHTARLAR 42 BİN 500 TL ALACAK: Ordu ili genelinde görev yapan 772 mahalle muhtarı için maaş promosyon ihalesi yapıldı. Yapı Kredi Bankası, 5 yıl için yapılan ihalede kişi başı 42 bin 500 TL teklif vererek ihaleyi aldı.

Muhtarlar 23 Bin Lira Promosyon Alacak: Zonguldak İl Özel İdaresi'nin 561 muhtar ve ve 32 İl Genel Meclis Üyesini kapsayan maaş promosyon ihalesi yapıldı. Kurumda yapılan ihaleyi 23 bin lira bedel ile en yüksek teklifi veren Yapı Kredi Bankası kazandı.

SİİRT'TE Muhtarlara 20 Bin TL Promosyon Ödenecek: Siirt İl Özel İdaresi Köy, Mahalle Muhtarları ve İl Genel Meclis üyelerine yönelik banka promosyon ihalesini gerçekleştirdi. Yapı Kredi Bankası ile yapılan anlaşmaya sayesinde kişi başı 20 bin TL banka promosyon ödemesi yapılacak.

Uşak’taki Muhtarlara 30.100 Lira Maaş Promosyonu: Uşak Merkez ilçe muhtarları için maaş promosyon ihalesi gerçekleştirildi. İhale sonucunda muhtarlara 30 bin 100 TL promosyon hakkı verildi.

Zonguldaklı Muhtarlar 23 Bin TL Promosyon Alacak: Zonguldak il genelinde görev yapan 561 muhtar ve 32 il Genel Meclisi üyesi için banka maaş promosyon ihalesi yapıldı. Yapı Kredi Bankası 59 ay için yapılan ihalede kişi başı 23 bin 000 TL vererek ihaleyi aldı.

Mardinli Muhtarlarda 45 Bin 250 Lira Promosyon Rekoru: Mardin'de ilk kez gerçekleştirilen muhtar maaşları promosyon ihalesi, 5 yıllığına bir defalığa mahsus olmak üzere her muhtara 45 bin 250 lira Yapı Kredi Bankası'nda kaldı. Yapılan maaş promosyon ihalesi 702 muhtarın tamamını kapsıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum