Yılın valisi seçilmişti! Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’ın görev yeri değiştiriliyor mu?

Yılın valisi seçilmişti! Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’ın görev yeri değiştiriliyor mu?
Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz’ın görev yerinin Eskişehir olarak değiştirileceği iddia ediliyor. Valisi Erdinç Yılmaz, uzun yıllar Eskişehir’de Tepebaşı Kaymakamlığı yapmıştı...

Eskişehir’de iki yıl Tepebaşı Kaymakamlığı yapan ve 2020’deki Valiler Kararnamesi ile Osmaniye Valiliğine atanan Erdinç Yılmaz’ın, Eskişehir’e vali olarak geri döneceği konuşuluyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin manevi oğlu olarak gördüğü ve Bahçeli’nin memleketi Osmaniye’ye vali olarak atanan Yılmaz’ın gönlünde ise Eskişehir olduğu biliniyor. Önümüzdeki ay yayınlanması beklenen Valiler Kararnamesi ile Yılmaz’ın Eskişehir’e atanıp atanmayacağı netlik kazanacak.

ESKİŞEHİR’E YABANCI DEĞİL

Vali Yılmaz, 2017’de Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Maliye Anabilim dalında doktora programını tamamlayarak “maliye doktoru unvanını” aldı. 2014-2018 yılları arasında Sivrihisar Kaymakamı olarak görev yaptı. 2018-2020 yılları arasında ise Tepebaşı Kaymakamlığı görevinde bulundu.

BOL ÖDÜLLÜ VALİ

Erdinç Yılmaz, çok sayıda ödülün de sahibi. Kaymakamlık yaptığı sürede 5 adet takdir, 10 adet başarı belgesi ve üç adet üstün başarı belgesi bulunuyor. Yılmaz, 10 Ocak 2018’de yılın kaymakamı seçilerek ödülü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın elinden aldı.

10 Ocak 2022’de “marka vali”, 14 Ekim 2023’te ise “yılın valisi” seçildi.

eskişehir.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
1 Yorum