Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener hakkında yeni iddialar! Sen istediğin için gitmeyeceksin, gönderileceksin müdür...

Sivas Milli Eğitim Müdürü Necati Yener hakkında yeni iddialar! Sen istediğin için gitmeyeceksin, gönderileceksin müdür...
Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener'in görevde kalıp kalmayacağı gündemdeki yerini koruyor. Büyüksivas.com , İl Müdürü Yener'in kendisi istese de istemese de görevden alınacağını ifade etti...

Geçtiğimiz günlerde basın mensuplarıyla bir araya gelen Sivas İl Milli Eğitim Müdürü Necati Yener, görevden alınacağına yönelik çıkan haberlere cevap vererek, "Sivas'ta birileri istedi diye değil, başarısız olursam giderim" demişti.

İl Müdürü Necati Yener'in açıklamalarının ardından, Büyüksivas com sitesi " Sen istediğin için gitmeyeceksin ama gönderileceksin müdür! " başlıklı yazısında il müdürü hakkında bir çok yeni iddiayı gündeme getirdi.

Haberde, Yener döneminde Sivas'ta; LGS temel derslerdeki başarı ortalamasının düştüğü, kendisinden önceki İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan'ın Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek'e sunduğu 2023 YKS bilgi notu üstünde oynamalar yaptığı, müfettişlere verilen talimatla nezaket çerçevesinde konuşan rehber öğretmenlere ceza verdirdiği, Gazze için düzenlenen etkinliğe katılan okul müdürüne soruşturma açtırdığı, öğretmenlere zorla şarkı söylettiği, seçim sürecinde BBP Adem Uzun ile paslaştığı ve okulların güvenlik görevlisini biz vereyeceğiz diyerek öğretmenlerden oy topladığı, Necati Yener yüzünden AK Partiye oy vermedik diyen onlarca öğretmen oluşmasına ve AK Parti'nin Sivas'ta kaybetmesinde etkili unsurlardan biri olduğu iddialarına yer verildi.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNE 7. ARAÇ KİRLANDI

Haberde yukarıdaki iddiaların yanında, tasarruf tedbirlerine rağmen ve Milli Eğitim Müdürlüğünün kendisine ait 6 tane de araç varken üstelik renkleri de siyah iken " bana siyah bir makam aracı kiralayın ve yeni olsun. " dediği ve Yener'e son model yeni bir makam aracının daha kirlandığı öne sürüldü.

İL MÜDÜRÜ YAKIN ZAMANDA GÖNDERİLECEK

Öte taraftan İl Müdürü Yener'in çok kısa sürede Sivas'tan gönderileceği ve takım elbise meselesinin önümüzdeki günlerde açıklanacağı ifade edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.