Flaş Haber: İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı, Yerine Coşkun Esen Atandı

Flaş Haber: İl Milli Eğitim Müdürü Görevden Alındı, Yerine Coşkun Esen Atandı
Kütahya ve Samsun'da uzun yıllar İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yapan Coşkun Esen'in yeni görevi belli oldu.

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), il milli eğitim müdürlüklerinde değişiklik yapma kararı aldı. Daha önce değişeceği öngörülen il müdürlerinin listesi kamuoyuna açıklanmıştı. Bu listede yer alan isimlerden biri de Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü Bahameddin Karaköse'ydi.

Son dakika bilgilerine göre, Kayseri İl Milli Eğitim Müdürü değişti. Bahameddin Karaköse'nin yerine Milli Eğitim Bakanlığı'nda Milli Eğitim Uzmanı olarak görev yapan Coşkun Esen atandı.

Coşkun Esen Kimdir?

Sinop'un Ayancık ilçesinde doğan Coşkun Esen, ilk ve orta öğrenimini Sinop'ta tamamladıktan sonra Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu. Esen, Sinop’ta öğretmenlik ve okul yöneticiliği yaptı.

2003-2012 yılları arasında Ayancık İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nde şube müdürü olarak görev alan Esen, sonrasında Kütahya İl Milli Eğitim Müdürü oldu. 2016 yılında Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Esen, burada yaklaşık altı yıl görev yaptıktan sonra Milli Eğitim Bakanlığı’nda Milli Eğitim Uzmanı olarak çalıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Yorum yazarak topluluk şartlarımızı kabul etmiş bulunuyor ve tüm sorumluluğu üstleniyorsunuz. Yazılan yorumlardan kamubiz.com İnternet Sitesi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.