Milli eğitim müdüründen örnek proje: ÇEDES kapsamında Kur'an kursu açıldı!

Milli eğitim müdüründen örnek proje: ÇEDES kapsamında Kur'an kursu açıldı!
Samsunda bir ortaokulda ÇEDES projesi kapsamında Kuran kursu sınıfı açıldı. Sınıfta sıra yerine rahle yerleştirilmesi ve yerlerin halıyla kaplanması vatandaşlar tarafından çok beğenildi...

Samsun’un Tekköy ilçesindeki Hamzalı Gölceğiz Cumhuriyet Ortaokulu’nda ‘din kültürü ve ahlak bilgisi dersleği’ adı altında Kuran kursu sınıfı açıldı. ÇEDES projesi kapsamında yapılan açılış, bizzat İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar ve milli eğitim şube müdürleri tarafından yapıldı.

Bir 14 kişi, çocuk oyuncağı, kürsü ve şunu diyen bir yazı 'FF SiveR KRONOL KRONOLOJISI 平: Homi' görseli olabilir

İlçe milli eğitim müdürlüğü sosyal medya hesabında açılışa dair yapılan paylaşımda ‘dersliğe’ birçok rahle konulduğu ve yerlerin halıflexle kaplandığı görüldü. Sıraların bulunmadığı ‘derslikte’ dini motifler de yer aldı. Öğrencilerin rahlelerin önünde oturduğu görüntüler ise vatandaşların beğenisini kazandı.

MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLERİ, ÇEDES AÇILIŞINA KATILDI

Söz konusu ‘derslik’ için 2 Mayıs’ta açılış töreni düzenlendi. Açılışa Tekkeköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar katılırken sınıfın kapısında kurdele kesildi. İlçe Milli Eğitim Şube müdürleri Ümit Aslan ve Elif Kırımlı’nın da katıldığı açılış töreninde aynı zamanda ÇEDES İlçe Koordinatörü Sezgin Yaşar da yer aldı.

Etiketler :